Բարձրանալ վերև
Փնտրվում է...

Ինչպես անվերադարձ ջնջել ֆեյսբուքի պրոֆիլը



Ինչպես գիտեք, Ֆեյսբուքի պրոֆիլը կարող եք ցանկացած պահի պասիվացնել և որոշ ժամանակ անց նորից ակտիվացնել: Սակայն, եթե ցանկանում եք անվերադարձ ջնջել պրոֆիլը, ապա կարող եք կատարել հետևյալ քայլերը:


1. Այցելեք այս էջը:
3. Սեղմեք Delete my Account կոճակը:
4. Գրեք գաղտնաբառը և նկարի կոդը:
5. Սեղմեք OK:




14 օրվա ընթացքում պրոֆիլը ամբողջապես կջնջվի: Եթե փոշմանեք և նորից ցանկանաք ակտիվացնել այն, ապա 14 օրերի ընթացքում կարող եք մուտք գործեք Ձեր պրոֆիլ և սեղմել Cancel Deletion:

Հավանեցի՞ր, դե տեղեկացրու ընկերներիդ`

Comments
3 Comments

3 մեկնաբ.:

  1. isk vonc anenq vor im nkarner@ menak yes tenam el vochmek, hima dzev@ poxvela el chgitem

    ReplyDelete
  2. knereq vor xndrem kogneq indz facbookis progil@ bacem...?inchvor zablakorovat en ael...arden es 2 asmia chem karoxanum mtnel...!!!inchvor fishinga kochvum...!!!karox eq ognel...?

    ReplyDelete