YouTube-ի հավելվածում ավելացել է ինկոգնիտո (գաղտնի) ռեժիմ


Android համակարգի YouTube հավելվածում ավելացել է ինկոգնիտո  ռեժիմ, որը միացնելու դեպքում չի պահպանվի ձեր ակտիվությունը YouTube-ում: Այսինքն, որոնման արդյունքներն ու դիտված տեսանյութերի պատմությունը կջնջվեն այս ռեժիմն անջատելուց հետո: Սա կարող է օգտակար լինել այն դեպքում, երբ ձեր սմարթֆոնից տվյալ պահին օգտվում է այլ մարդ ու չեք ցանկանում, որպեսզի նրա դիտած տեսանյութերն ազդեն Ձեր YouTube-ի ակտիվության ու հոսքի վրա: 


YouTube-ը հիմնականում առաջնորդվում է դիտված տեսանյութերով և առաջարկում է դրանց նման տեսանյութեր: Առայժմ հայտնի չէ, թե YouTube-ի մնացած հավելվածներում երբ կհայտնվի այս ֆունկցիան: Ինկոգնիտո ռեժիմը միացնելու համար պետք է սեղմեք Ձեր ավատարի վրա և բացված ցանկում գտնել այդ կարգավորումը: 

Հավանեցի՞ր, դե տեղեկացրու ընկերներիդ`

Comments
0 Comments

Գրել մեկնաբանություն