Բարձրանալ վերև
Փնտրվում է...

Ինչպես ջնջվել Google+ ցանցից կամ Google-ի բոլոր ծառայություններից



Նախորդ նյութերում արդեն տեսել ենք, թե ինչպես կարելի է ջնջվել Odnoklassniki և Facebook սոցիալական կայքերից: Սակայն միգուցե կան մարդիկ, ովքեր ցանկանում են ջնջվել Google+ ցանցից:

1.Մտեք Google Plus > Settings > Account Overview.




2.Սեղմեք Delete profile and remove associated social features




3.Բացված էջում առաջարկվում է ընտրել երկու տարբերակներից մեկը՝ ջնջվել միայն Google+ ցանցից կամ ջնջվել Google-ի բոլոր ծառայություններից:



Google+ ցանցից ջնջվելու դեպքում հիշեք՝

- Օղակները կջնջվեն, բայց  կոնտակտները կմնան
- Բոլոր +1-երը կջնջվեն
- Մեկնաբանությունները, հղումները և գրառումները կջնջվեն
- Նկարները չեն ջնջվի, դրանք կարող եք տեսնել Picasa-ում
- GTalk-ի և GMail-ի կոնտակտները չեն ջնջվի:

Հավանեցի՞ր, դե տեղեկացրու ընկերներիդ`

Comments
3 Comments

3 մեկնաբ.:

  1. Arm jan qani tarekanic a facebook-um grancvel@ vor? anuns Eliza e naxapes shnorhakalutyun.....ete karoxes google+-inn el kases?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ինչքան գիտեմ երկուսն էլ 13-ից

      Delete
    2. Shat shnorhakal em Armen jan........

      Delete